Trabzon otobüsünde panik!

İhbar üzerine polis tarafından güçlükle durdurulan otobüsün vitesinin arızalandığı ve 3. viteste İstanbul'a devam etmek zorunda kaldığı ortaya çıktı.Edinilen bilgilere göre, A.T. idaresindeki otobüs, 48 yolcusu ile birlikte İstanbul'a gitmek üzere Trabzon

Trabzon otobüsünde panik!

İhbar üzerine polis tarafından güçlükle durdurulan otobüsün vitesinin arızalandığı ve 3. viteste İstanbul'a devam etmek zorunda kaldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, A.T. idaresindeki otobüs, 48 yolcusu ile birlikte İstanbul'a gitmek üzere Trabzon'dan yola çıktı. Ek sefer olarak konulduğu öğrenilen otobüsün bir süre sonra vitesinde arıza meydana geldi. Vitesteki arızadan dolayı aracı durdurmakta zorlanan şoför, kırmızı ışıklarda durmayınca yolcular büyük panik yaşadı ve sürücüye tepki gösterdi. Ancak şoför, Terme'de mola vereceğini ve orada aracı tamir ettireceğini söyleyerek yolcuları sakinleştirmeye çalıştı. Otobüs, Ordu'nun Ünye

ilçesindeki 2 kırmızı ışıkta durmayınca haber verilmesi üzerine harekete geçen trafik ekipleri, Cüri mevkisinde otobüsü durdurup belediye önüne çekti. Burada trafik ekiplerine derdini anlatan yolcular, şoförden şikayetçi olduklarını belirterek, "İkaz etmemize rağmen aracı durdurmadı. Biz bu araçtan bilet almadık. Ancak bayram nedeniyle ek sefer yapmışlar. Bizi bu araca bindirdiler" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Şoför A.T. ise "Arıza nedeniyle Terme'deki dinlenme tesisine bir usta çağırdık. Usta orada bizi bekliyor. Arızayı giderip yola devam edecektik" diye konuştu.

Bunun üzerine polis, ustayı Ünye'ye getirtti. Daha sonra arızası giderilen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel