Trabzon Emniyetinden uyarı!

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, kentin işlek caddelerine astığı uyarı yazıları ile vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor. Özellikle Atatürk Alanı'nda insanların yoğun olarak bulunduğu banka ve iş yerlerine asılan yazıda, suçlulara

Trabzon Emniyetinden uyarı!

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, kentin işlek caddelerine astığı uyarı yazıları ile vatandaşları dolandırıcılık konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.
Özellikle Atatürk Alanı'nda insanların yoğun olarak bulunduğu banka ve iş yerlerine asılan yazıda, suçlulara karşı polisin herkesi ayrı ayrı koruma imkanı bulunmadığı, suçların önlenmesinde vatandaşlara önemli görevler düştüğü belirtildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
''Cep telefonunuzu veya iş ile ev telefonlarınızı arayarak kendisine emniyet görevlisi, askeri personel yada adliye personeli olarak tanıtan kişilerce karıştığınız bir olayla ilgili olarak çözüme kavuşturmak amacıyla onların belirteceği telefon numaralarına kontör yüklenmesi veya kontör şifrelerini vermeniz gerektiği söylendiğinde hiç bir suretle bu isteklerine cevap vermemeniz ve kontör gönderme işlemi yapmamanız önemle rica olunur.

Hiç bir emniyet görevlisi veya diğer kamu kurum personelleri gerek telefon üzerinden gerekse başka bir şekilde kontör talebinde bulunmaz''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler