Trabzon Adliyesi'nde arbede

Duruşma çıkışı 2 sanığın tutuksuz yargılanmasına isyan eden Eyüboğlu Aile fertleri arbede çıkarınca 7 kişi gözaltına alındı. Trabzon'un Esiroğlu Beldesi'nde, Mustafa ve Çağdaş Eyüpoğlu'nün öldürülmesi, Bahattin ve Emir Eyüpoğlu'nun da yaralanmasıyla sonuç

Trabzon Adliyesi'nde arbede

Duruşma çıkışı 2 sanığın tutuksuz yargılanmasına isyan eden Eyüboğlu Aile fertleri arbede çıkarınca 7 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'un Esiroğlu Beldesi'nde, Mustafa ve Çağdaş Eyüpoğlu'nün öldürülmesi, Bahattin ve Emir Eyüpoğlu'nun da yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili davanın görüşülmesine dün devam edildi. Duruşma çıkışında, iki sanığın tutuksuz yargılanmalarına isyan edip adliye koridorunda bağıran Eyüpoğlu Ailesi fertleriyle, kendilerine müdahale eden polis memurları arasında arbede yaşandı.

Takviye ekiplerin gelmesiyle adliye dışına çıkarılan ve burada da polisle tartışmayı sürdüren Eyüpoğlu Ailesi fertlerinden aralarında kadınların da bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve Kabahatler Kanunu hükümleri uyarınca 'Gürültü kirliliğine neden olmak' suçundan, 62'şer YTL para cezası kesilen bu kişiler daha sonra serbest bırakıldı. Tutuklu sanık Coşkun A. ile tutuksuz sanıklar Gökhan A. ile Halit S.'nin katıldığı duruşma ise, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

OLAY NASIL OLMUŞTU
Dava konusu olay, Esiroğlu Beldesi'nin Teraziler mevkiinde 10 Haziran 2006'da meydana gelmişti. Bir lokantanın önündeki gruba tabancayla ateş açılması sonucu Mustafa (42) ve Çağdaş Eyüboğlu (23) ölmüş, Bahattin ve Emir Eyüboğlu yaralanmıştı. Olayla ilgili tutuklanan Halit S. davanın ilk duruşmasında, tutuklu sanık Gökhan A. ise geçen ay tahliye edilmişti. Çifte cinayeti işlediği gerekçesiyle aranan Coşkun A. ise Ağustos 2007'de Ukrayna'da yakalanmış ve Türkiye'ye getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel