TGC'den kınama

Rektörlük seçimlerinden bir gün önce gazetecileri de alet ederek, verilen gazete ilanları TGC'yi harekete geçirdi. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinden kınama. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti dün yerel basına kim tarafından verildiği belli olmayan Rektörlük seçi

TGC'den kınama

Rektörlük seçimlerinden bir gün önce gazetecileri de alet ederek, verilen gazete ilanları TGC'yi harekete geçirdi.



Trabzon Gazeteciler Cemiyetinden kınama. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti dün yerel basına kim tarafından verildiği belli olmayan Rektörlük seçimleri ile ilgili alanlara Gazetecilerin de suçlanması üzerine bir açıklama yaptı. Verilen ilanlarda imza bulunmazken gazetecilerin suçlanması üzerine TGC yönetimi sert bir açıklama yaptı.

TCG'nın yaptığı açıklama aynen şu şekilde:

“Trabzon Gazeteciler Cemiyeti KTÜ' deki Rektörlük seçimiyle ilgili bir duyuru yaptı.İşe yapılan duyuru:Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Aday Adayı belirleme seçimleri sürecinde, meslektaşlarımızın, üstelik sağlık gibi insancıl bir konu kullanılarak seçim malzemesi yapılması gayretlerini, üzüntüyle gözledik. Bu durumu kınadığımızı, bugüne kadar ki suskunluğumuzun nedenininse; etik açıdan süreci etkilememek olduğunu, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız”

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler