Temel Altunbaş sahayı boş bırakmıyor

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Çömlekçi, Erdoğdu Mahalleleri ve Pelitli, Akyazı beldelerinde teşkilat çalışmalarına katılan Başkan Altuntaş vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.Başkan Altunbaş, Türkiye’de

Temel Altunbaş sahayı boş bırakmıyor

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Çömlekçi, Erdoğdu Mahalleleri ve Pelitli, Akyazı beldelerinde teşkilat çalışmalarına katılan Başkan Altuntaş vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

Başkan Altunbaş, Türkiye’de ve Dünya’da bütün siyasi partilerin iktidar olduktan sonra yıprandıklarını ve oy kaybettiklerini, bunun tek istisnasının ise AK Parti olduğunu belirterek, “İktidarın yıpratmadığı tek parti AK Parti’dir. AK Parti’nin kuruluşunun hemen akabinde milletin büyük teveccühü ile iktidar olduğunu ve yıllardır siyasetin içerisinde yer alan partilere de açık ara fark attı. O gün bugündür Partimiz iktidarda. Türkiye’nin tamamından oy alıyoruz AK Parti’nin güçlü bir teşkilat yapısı var” dedi.

Altunbaş , “Teşkilatımızın böyle bir güçlü teşkilat olmasının nedeni, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın da çok iyi bir teşkilatçı olmasıdır. Bizim teşkilatçılığımızda öne çıkan bir başka özelliğimiz de parti olarak doğru kişilerle yolumuza devam ediyor olmamızdır. Böyle bir zeminde heyecanlarını yitirmemiş, doğru kişilerle siyaset yapılırsa her zaman başarılı olunur. Ortahisar Teşkilatı olarak görev geldikten sonra aynı heyecan ve azimle yolumuza devam ediyoruz. Burada görev alan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. AK Parti ailesinde eski yeni ayrımı olmadan her zaman hizmet etme sevdası vardır. Yerel seçimler öncesinde ortahisar teşkilatı olarak gece gündüz demeden her akşam ve her gün bir mahalledeyiz. Halkla bir arada olmak bizi son derece memnun etmektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler