Telefonla 9 bin lira dolandırıldı

Samsun'da bir kişi kendisini telefonla arayarak polis olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düşerek verilen hesaba 9 bin lira yatırıp dolandırıldı.Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Kazımpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği bel

Telefonla 9 bin lira dolandırıldı

Samsun'da bir kişi kendisini telefonla arayarak polis olarak tanıtan dolandırıcının tuzağına düşerek verilen hesaba 9 bin lira yatırıp dolandırıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Kazımpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir dolandırıcı Saffettin Y.'yi (61) cep telefonundan arayarak, banka hesabının bir şebeke tarafından boşaltıldığını söyleyip korkutup kandırarak bankadan 9 bin lira parasını çektirildi.

Kimliği belirsiz dolandırıcı kandırdığı Saffettin Y.'yi bankadan çektiği 9 bin lirayı Gazi Yener adına İstanbul'daki bir PTT Şubesi'ne havale etmesini istedi. 9 bin lirayı havale eden Saffettin Y., dolandırıldığını anlayınca polise şikayette bulundu. Gazi Polis Merkezi olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel