Tehdidle telefonu aldı, yakalandı

Edinilen bilgiye göre, G.H. ve A.Ö. adlı kişiler, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne başvurarak Pazarkapı Mahallesi Yeni Sahil Yolu itfaiye arkasındaki yolda yürüdükleri sırada yanlarına yaklaşan bir kişinin bıçakla kendilerini tehdit ederek cep telefonların

Tehdidle telefonu aldı, yakalandı

Edinilen bilgiye göre, G.H. ve A.Ö. adlı kişiler, Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne başvurarak Pazarkapı Mahallesi Yeni Sahil Yolu itfaiye arkasındaki yolda yürüdükleri sırada yanlarına yaklaşan bir kişinin bıçakla kendilerini tehdit ederek cep telefonlarını aldığını ifade ederek davacı ve şikayetçi olduklarını belirttiler.

Olay üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu olayın şüphelisi olduğu belirlenen K.A. adlı kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. K.A daha sonra çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel