Tebrikler İbrahim Özen

3 Ekim 2008 günü teröristler tarafından haince saldırı düzenlenen Hakkari Şemdinli Sınır Karakolu Aktütün'de yaralanan Gazi Jandarma Eri Bayram Yıldırım'a KTÜ Rektörü Özen'den gözleri yaşartan bir jest geldi. Kendisinin bundan böyle KTÜ'nün kadrolu person

Tebrikler İbrahim Özen

3 Ekim 2008 günü teröristler tarafından haince saldırı düzenlenen Hakkari Şemdinli Sınır Karakolu Aktütün'de yaralanan Gazi Jandarma Eri Bayram Yıldırım'a KTÜ Rektörü Özen'den gözleri yaşartan bir jest geldi. Kendisinin bundan böyle KTÜ'nün kadrolu personeli olacağını söyleyen rektör Özen, davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Özen'in bu jesti karşısında oldukça duygulanan ve boğazı düğümlenen Gazi Yıldırım, mikrofona konuşamadı.

Büyük önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 70'inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, "Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve O'nun silah arkadaşlarını saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Bu eşsiz vatan için canını veren aziz şehitlerimizi de rahmetle anıyor, geride kalanlarına Allah'tan sabır, gazilerimize de selamet diliyorum. Bu arada geçtiğimiz aylarda Aktütün'de ki hain saldırıda yaralanan gazimiz Bayram Yıldırım'ı üniversitemiz kadrosuna almak için Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı'na girişimlerde bulunduk. En kısa zamanda üniversitemizin kadrolu personeli olacaktır” dedi.

Rektör Özen'in bu sözleri salonda dakikalarca alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel