Sürmene'deki Festival Sona Erdi

Festivalin son gününde Sürmene Zarha Dağı'nda başlayan etkinliklerin ilk bölümüne AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, belde be

Sürmene'deki Festival Sona Erdi

Festivalin son gününde Sürmene Zarha Dağı'nda başlayan etkinliklerin ilk bölümüne AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Sürmene Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, Sürmene Belediye Başkanı Mustafa Azizoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, belde belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sürmene Kaymakamı Kartal, burada yaptığı konuşmada, ilk defa düzenledikleri festivalde yaşanan ufak tefek eksikliklerin mazur görülmesini isteyerek, ''Festivalin gelecek yıllara noksansız taşınması için herkese görev düşüyor. Sürmene insanının sanata, kültüre ve eğitime vermiş olduğu desteği bir hemşehriniz olarak takdir ediyorum. Bu vesileyle bu festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmanın ardından yöresel sanatçıların seslendirdiği türküler eşliğinde horon oynandı.

Daha sonra Sürmene Yardımlaşma Vakfınca restore edilen 26 odalı Zarha Mountain Resort'un açılışı yapıldı.

Çamburnu beldesinde düzenlenen etkinliklere ise yönetmen Fatih Akın ve oyuncu Şevval Sam katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sam, festivalde türküler seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel