Sürmene'de görevli hakim öldü

Kaza bu sabah saat 05.00 sıralarında Erzincan'a 174 kilometre uzaklıktaki Kemaliye ilçesi ile İliç ilçesi arasında yer alan Demir Mağara mevkiinde meydana geldi. Kemaliye'den Erzincan istikametine giden Orhan Acar yönetimindeki 02 DC 172 plakalı otomobil

Sürmene'de görevli hakim öldü
Kaza bu sabah saat 05.00 sıralarında Erzincan'a 174 kilometre uzaklıktaki Kemaliye ilçesi ile İliç ilçesi arasında yer alan Demir Mağara mevkiinde meydana geldi. Kemaliye'den Erzincan istikametine giden Orhan Acar yönetimindeki 02 DC 172 plakalı otomobil İliç'e 17 kilometre kala, sürücünün buzlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine 250 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü, Ak Parti Adıyaman İl Genel Meclisi üyesi Orhan Acar(46) ve eşi Trabzon'un Sürmene ilçesinde
görevli hakim Neyyir Acar hayatını kaybetti. Yoldan geçen bir sürücünün kazayı fark etmesi üzerine hakim Neyyir Acar ve eşi Orhan Acar'ın cesetleri otomobilden çıkarılarak İliç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürerken, aynı yerde bir süre önce yolcu minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler