Seymenoğlu eşini savundu

Trabzon AKP Milletvekili Safiye Seymenoğlu, ulusal medyada yer alan “Eniştelere kıyak terfisi” başlıklı haberle ilgili eşi Arif Seymenoğlu'nu savundu.  Seymenoğlu, eşinin kendi özellikleriyle daire başkanı olduğunu söyledi.Eşinin Sanayi ve Ticaret Bakanlı

Seymenoğlu eşini savundu


Trabzon AKP Milletvekili Safiye Seymenoğlu, ulusal medyada yer alan “Eniştelere kıyak terfisi” başlıklı haberle ilgili eşi Arif Seymenoğlu'nu savundu.

Seymenoğlu, eşinin kendi özellikleriyle daire başkanı olduğunu söyledi.


Eşinin Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda daire başkanlığı görevine gelmesiyle ulusal medyanın gündemine 'Eniştelere kıyak terfi' başlıklı haberle gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu eşinin kendi özellikleri ile bu göreve geldiğini ve bir ayrıcalığın söz konusu olmadığını söyledi.


Eşi Arif Seymenoğlu'nun Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na tenzili rütbe alarak geldiğini daha sonra Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın takdiri ile daire başkanı olduğunu dile getiren Seymenoğlu, "Eşimin kıyakla daire başkanı olduğu yönündeki haberler çok çirkin haberler. Eşim Trabzon'da olduğumuz dönemde Çaykur Genel Müdür Yardımcılığı yetkisindeydi.

Bu konumda olmasına rağmen rütbesini düşürerek Ankara'da şube müdürü olarak Tarım ve Ticaret Bakanlığı'nda göreve başladı. 10 gün önce boş konumda bulunan Tarımsal Satışlar Daire Başkanlığı görevine bakanımız takdiri ile atanmıştır. Eşimin bu göreve atanması için hiçbir engel söz konusu değildir. 23 yıllık memuriyet döneminde sayısız başarılara sahip olan eşimin Ziraat Mühendisi olarak Tarımsal Satışlar Daire Başkanlığı görevine getirilmesinde hiçbir torpil söz konusu değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel