Şenol Akyüz adaylığını açıkladı

2014 Mart ayında yapılacak olan Trabzon Seyyar Semt Pazarcıları Odası başkanlık yarışında adaylar kendilerini göstermeye başladı.Trabzon esnaflarından ve Pazarcılar Odası üyelerinden Şenol Akyüz, yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıklad

Şenol Akyüz adaylığını açıkladı

2014 Mart ayında yapılacak olan Trabzon Seyyar Semt Pazarcıları Odası başkanlık yarışında adaylar kendilerini göstermeye başladı.

Trabzon esnaflarından ve Pazarcılar Odası üyelerinden Şenol Akyüz, yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Akyüz, yaşanan seçim sürecinin bütün pazarcı esnafına hayırlı olmasını dileyerek ''esnaf arkadaşlarımızın yaşadığı sorunları gidermek adına mücadelemizi sürdüreceğiz’' dedi.

Başkan seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlatan Şenol Akyüz, ''Birlik ve beraberliğin sağlanması için projelerimiz arasında öncülüğümüz odamızın modern bir lokale sahip olmasıdır. Vatandaşın pazarlara olan ilgisini artırmak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Marketler yaya kaldırımlarını işgal ediyor ve pazarların kurulduğu günlerde özel indirimler yaparak haksız rekabete sağlıyorlar. Bunu düzeltmek için de elimizden geleni yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel