Şehit ailelerinden Vali Öz'e ziyaret

 Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca ve dernek yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.DEVLETİMİZ ŞEHİT AİLELERİMİZE YÖNELİK ÖNEMLİ İMKANLARI HAYATA GEÇİRİYOR  Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Devlet

Şehit ailelerinden Vali Öz'e ziyaret

 Şehit Aileleri Derneği Trabzon Şube Başkanı İsmail Karaca ve dernek yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.

DEVLETİMİZ ŞEHİT AİLELERİMİZE YÖNELİK ÖNEMLİ İMKANLARI HAYATA GEÇİRİYOR

  Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “Devlet imkanları ölçüsünde maddi, istihdam ve sosyal haklar olarak şehit ailelerimize belli imkanlar verdi. Görev şehitleri konusunda biraz sıkıntı vardı. O ayrım çok hassastı. O konuda meclisimiz ve hükümet güzel bir adım atarak onların da belli ölçüde mağduriyetlerini gidermiş oldu. İkinci istihdam paketiyle de geçmişte yaşanan bazı sıkıntıların telafisi yoluna gidildi” dedi.

  Şehit ailelerinin dernek çatısı altında toplanmalarının çok önemli olduğunu ifade eden Vali Öz, “Dernek çatısı altında bir araya gelip acıların paylaşılmasıyla kaderin bize yüklediği bu yükü beraberce taşıyacağız. 1071’de Anadolu’nun kapılarını bize açan Malazgirt’ten bu yana bizim bu topraklarda olmamızdan rahatsız olan güçler var. İçeriden ve dışarıdan bizimle mücadele ediyorlar. Bu memleketin evlatları bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanı ve milleti için kahramanca mücadele edecektir. İçerde ve dışarıda bu mücadeleyi hep birlikte verdik, vereceğiz. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bunun karşılığı hiçbir bedelle ödenmez. Bu uğurda can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

  Şehit Aileleri Derneği Başkanı Karaca da, derneği faaliyetleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Öz’e bilgi verdi.

dsc_1383.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel