Şehidimizin cenazesi Trabzon'da

Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun cenazesi bugün akşam askeri bir uçakla Batman'dan Trabzon'a getirildi. Uzman Çavuş Mustafa Aliyazı

Şehidimizin cenazesi Trabzon'da

Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun cenazesi bugün akşam askeri bir uçakla Batman'dan Trabzon'a getirildi.

 Uzman Çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlu'nun cenazesini havalimanında Vali Vekili Orhan Eyövge, Belediye Başkan Vekili Kemal Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yüksel Sönmez, çok sayıda askeri görevli ve şehit yakınları karşıladı.

 Şehit babası Ertuğrul ve annesi Birsen Aliyazıcıoğlu güçlükle ayakta dururken, şehit eşi Asiye ve çocukları İrem (12) ile Ceren (11) cenazenin askeri uçaktan indirilişi sırasında sinir krizleri geçirerek uzun süre gözyaşı döktüler.

 Uçaktan indirilen şehit cenazesi ambulansa konularak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şehit uzman çavuş için yarın İskenderpaşa Camii'nde öğle namazında düzenlenecek askeri törenin ardından Yomra ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel