Seçimi kazanan Eren konuştu

Seçimi kazanarak Meclis Başkanlığı koltuğuna oturan Şadan Eren haber61'e yaptığı açıklamada, “Tatlı bir heyecan yaşadık. Ben biraz daha farklı kazanacağımı düşünüyordum. Demek ki bazı değişiklikler olmuş. Burada yanıldım. Ama sanıyorum, bu iki taraf için

Seçimi kazanan Eren konuştu
Seçimi kazanarak Meclis Başkanlığı koltuğuna oturan Şadan Eren haber61'e yaptığı açıklamada, “Tatlı bir heyecan yaşadık. Ben biraz daha farklı kazanacağımı düşünüyordum. Demek ki bazı değişiklikler olmuş. Burada yanıldım. Ama sanıyorum, bu iki taraf için de geçerli. Ali Osman Ulusoy'da bir yanılgı içerisinde sanıyorum. Sonuç bizim lehimize tecelli etti. Meclis başkanlığı görevleri çerçevesinde görevlerimizi yerine getireceğiz.
'Ben yönetim kurulu başkanlığına soyunmayacağım' demiştim. Meclise geldim. Suat Bey ve grubu beni destekledi. Benim belli bir makamda olmam gerekiyordu ki TOBB üyeliğinde olayım. 'Mutlaka aday olacaksın, çoğunluk senin arkanda' dediler. Ama şuanda gördüm ki çoğunluk gerçektende arkamdaymış. İşin özü ve aslı bu. Bu hiçbir zaman demek değildir ki Ali Osman Ulusoy'un karşısındayız. O bizim ağabeymizdir. Değerleri aynı yerdedir. TTSO'nun iradesinin şekillenmesinde çok fazla hislerimizi ve duygularımızı kullanamadık, kullanamayız da. Seçilen yönetim hangisi olursa olsun ters düşme gibi bir lüksüm olamaz. Bana meclis böyle bir hak veremez. Biz meclis başkanı olarak görevimizi yapmak zorundayız ” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel