Samsun'da uyuşturucu ticareti

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 kişiden 4'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 4 ay süren teknik takip

Samsun'da uyuşturucu ticareti

Samsun'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 kişiden 4'ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 4 ay süren teknik takip sonucu uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen zanlılara yönelik Samsun il merkezi ile Terme ilçesinde operasyon başlattı. Gözaltına alınan zanlılardan 7 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. H.E.(24) savcıya ifade verdikten sonra, E.A.(27) ve A.G.M.(23) ise nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Hasan P.(33), Okan G.(24), Nejat K.(54) ve 17 yaşındaki A.Ç. akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler