Samsun'da koca dehşet saçtı!

Bayram alışverişine çıkan eski eşine, sokak ortasında iki çocuğunun gözü önünde falçatayla saldırdı!..Samsun'da savcılıktan korunma talep ettiği eski eşi tarafından yolu kesilen kadın, iki çocuğunun gözü önünde eski eşinin falçatalı saldırısı sonucu yüzü

Samsun'da koca dehşet saçtı!

Bayram alışverişine çıkan eski eşine, sokak ortasında iki çocuğunun gözü önünde falçatayla saldırdı!..

Samsun'da savcılıktan korunma talep ettiği eski eşi tarafından yolu kesilen kadın, iki çocuğunun gözü önünde eski eşinin falçatalı saldırısı sonucu yüzü kesilerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 5 ve 9 yaşındaki kız ve erkek çocuğu ile bayram alışverişine çıkan Semra U. (35), eski eşi Ender Ç. ile İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Şifa Yurdu Sokak'ta karşılaştı. Çocuklarını almak isteyen Ender Ç., eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ender Ç., çocuklarının gözü önünde önce eski eşine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Öfkeli eski koca, eşinin karşı koyması ve çocuklarını vermek istememesi üzerine yanında getirdiği falçata ile ona saldırdı. Eski eşinin yüz kısmına defalarca falçata vuran Ender Ç.'nin saldırısı sonucu, Semra Ç. el ve yüzünden onlarca derin kesik aldı. Kocasından kaçan iki çocuk annesi kadın bir kahvehaneye sığındı. Karısının yere düşmesi sonucu iki çocuğunu alan Ender Ç., olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisindeki kadına ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan bir hemşire yaptı. Aşırı kan kaybeden kadın kendinden geçti.

 Acılar içinde, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak korunma talep ettiğini haykıran kadını polis ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. 112 Ambulans Servisi'nin gelmesiyle birlikte kadın, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Görgü tanıkları, kadının eski kocasıyla tartıştığını, kocanın önce darp, sonra falçata ile kadına saldırdıktan sonra çocukları alarak kaçtığını kaydetti.

Polis, kadının Cumhuriyet Savcılığı'na başvurusu olduğunu amirlerine bildirirken, vatandaşlar ise apartmanın önünde biriken kanları yıkadı. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken, çocukları alıp kaçan eski kocanın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel