Samsun OMÜ'ye YÖK'ten kabul geldi!

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’ne ek yerleştirme ile 40 öğrenci alınması YÖK Genel Kurulu tarafından kabul edildi.Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Derya Oktay, konuyla ilgil

Samsun OMÜ'ye YÖK'ten kabul geldi!

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’ne ek yerleştirme ile 40 öğrenci alınması YÖK Genel Kurulu tarafından kabul edildi.

Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Derya Oktay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kenti Samsun’da, Orta, Batı ve İç Karadeniz Bölgesi’nin en büyük üniversitesinin çatısı altında verilecek mimarlık eğitimiyle, mimarlık alanında büyük bir gereksinime yanıt verilecektir. Mimarlık bölümünün ardından, iç mimarlık programında da bir yıl içinde eğitime başlanacaktır. Ayrıca, İngilizce mimarlık ve lisansüstü program hazırlıklarımız da devam etmektedir. Mimarlık Fakültemiz bu şekilde uluslararası bir kimliğe de kavuşacaktır.”

Mimarlık Bölümü'ne öğrenci alımı ile ilgili başvurular konusunda YÖK'ün ek yerleştirme başvuru kılavuzundan bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel