Samsun halk oyunları ekibi komutanı ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci’yi makamında ziyaret etti.Ekibi kapıda karşılayan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun yanı sıra Samsun Mi

Samsun halk oyunları ekibi komutanı ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Ekibi kapıda karşılayan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun yanı sıra Samsun Miras Halk Dansları Topluluğu'nu ve 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde şiir okuyan Gülsüm Sami Kefeli Okulu'ndan iki öğrenciyi de makamında kabul etti.

30 Ağustos'ta gerçekleştirilen kutlamalara katılarak Samsun yöresine ait oyunlar oynayan ekiplere özellikle teşekkür eden Ekinci, "30 Ağustos kazanılmış bir zaferden öte Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlardan arındırılması açısından dönüm noktasıdır. Çok büyük bedeller ödenerek kazanılan bu kutlu zaferi, bugün çok farklı ve renkli etkinliklerle kutluyoruz. Sizler de yörenize ait birbirinden güzel figürleri bu özel günde sergilediğiniz ve kutlamaya ortak olduğunuz için hepinize komutanlığımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Halk Dansları Topluluğu adına söz alan Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdür Ahmet Ayan, “Böylesine önemli bir günde bizlere de görev verilmesi son derece onur ve gurur verici bir durumdur. Bizler verilecek her türlü göreve yeniden hazır olduğumuzu bildirmek isteriz. Ayrıca sizler gibi önemli noktalarda bulunan komutanlarımızın da bu tarz etkinliklere ilgi duyması bizleri ziyadesi ile mutlu etti” şeklinde konuştu.
Daha sonra karşılıklı hediye takdimi yapıldı ve komutanlık önünde toplu halde fotoğraf çektirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel