Şahin'den haber61'e ziyaret

 Trabzon Ak Parti merkez ilçe seçimleri Pazar günü yapılacak. 3 aday Merkez ilçe başkanlığı için adaylığını açıklarken Adaylardan Muammer Şahin haber61.net'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Merkez İlçe başkan adayı Muammer Şahin, Ak Parti'nin kuruluşunda yer a

Şahin'den haber61'e ziyaret

 Trabzon Ak Parti merkez ilçe seçimleri Pazar günü yapılacak. 3 aday Merkez ilçe başkanlığı için adaylığını açıklarken Adaylardan Muammer Şahin haber61.net'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Merkez İlçe başkan adayı Muammer Şahin, Ak Parti'nin kuruluşunda yer alan bir isim olduğunu söyledi.

 

Şahin Mahalle teşkilatlarından başlayan siyası çalışmalarının kendisini bu günlere getirdiğini belirterek, “Siyasete Ak Parti ile başladım. Teşkilat başkan yardımcılığı, teşkilat başkanlığı il yönetim kurulu üyeliği ve il teşkilat başkan yardımcılığı yaptım. Partinin kurulduğu günden bugüne gelinen noktaya kadar tüm çalışmalarda her şeyinde yer alan bir insanım” dedi.

 

ERGİN AYDIN İLE GÖRÜŞTÜM

Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın'ın basında aday olmayacağına dair haber çıkmasından sonra kendisi ile yüz yüze görüştüğünü ifade eden Şahin, “Aday olmayacağını söylemesi üzerine kendi kararımı kendim vererek aday oldum. Sayın bakanım ve 300 yakın bu camiadaki insanlarla görüşerek merkez ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdim.Merkez ilçede başkanlığı için çıkan  adaylarla da bir uzlaşma sağlayarak aday sayısını 2 kişiye kadar düşürdük” diye konuştu.

 

KAMUOYU ADAYLIĞIMA SICAK BAKIYOR

Trabzon'a kendilerine karşı kamuoyunda olumlu izlenim aldıklarını kaydeden Şahin, şunları söyledi:“Biz bu seçimde kendimizi şanslı görüyoruz.  Delege bu yetkiyi bize verirse kazanan Ak Parti olacaktır. Hiç kimseye karşı değiliz ve hiç kimsenin de bizi zorla harekete geçirme olayı yok. Biz inandığımız felsefesinin duruşunu ortaya koyduk. Halkımızın iradesine saygılıyız. Kararı veren de halkımızdır”

 

AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE BAŞARILI

Ak Parti'nin yerel belediyecilik anlayışının hizmet üzerine kurulduğunu ifade eden şahin, “Türkiye genelinde bir değerlendirme yaparsak,AK Partinin belediyecilikte çok başarılı olduğu görülecektir.Yerel anlamda Trabzon belediyesine Ak Parti hizmet zihniyetini taşıyan bir kişiyi getirmek istiyoruz.  Burada kendimi anlatacağız, başkanımızı ortaya koyacağız ,İnsanlara projelerimizi anlatacağız. Kimseyi kırmadan dökmeden, bu millete kendimizi anlatacağız. Takdiri Trabzon kamuoyu verecek” dedi.

 

MİLLETVEKİLLERİ TARAFSIZ

Merkez İlçe seçimlerinde Milletvekillerinin etkisi var mı sorusu üzerine Şahin, şunları söyledi:

“Vekillerin olaya müdahalesi,tarafsızlık olma noktasında var . Rakibim Yılmaz Büyükaydın kardeşim , bugün parti tabanına kendisini anlatırken ,biz insanlara projelerimizi anlatıyoruz.

 

BÖLÜNME OLMAZ

Seçimlerin parti tabanında bir bölünme yaratacağı endişesi taşımadığınıda sözlerine ekleyen Şahin “Sandık açıldığı zaman tek liste olunarak Ak Parti çatısı altında hizmet edeceğiz. Bakanımızın da genel merkezin de tavsiyesi olur,ancak  dayatma olmaz. Ak partide böyle bir dayatma olmaz. 3 arkadaşın yarışı devam ediyor. Çift listeli yarış olacak ve bu da çift listenin faydası olacaktır.  Biz bu rüzgarı fırtınaya çevirerek, Trabzon Belediyesini de almak istiyoruz”

 

AKYAZI YAPILIR

Akyazı Stadyumu konusunda neler düşünüyorsunuz sorusu üzerine de Şahin, “

“Başbakanımız Akyazı konusunda söz vermeşsse mutlaka tutar. Bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirdi.Bizim böyle bir liderimiz var. Ak Parti  Trabzon'a fayda getirecek tüm yatırımlarda  hiçbir siyasi hesap yapmadan her projede  vardır”

 

Şahin, Karadeniz'in yetiştirdiği ender sanatçılardan olan Erkan Ocak'lın ölümü üzerine çok büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel