MÜSİAD'den eğitim kursu

MÜSİAD Trabzon Şubesi Eğitim ve Sektör Kurulları Başkanı Ali Kaan, İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde mesleki eğitim kursları düzenleyeceklerini söyledi. Kaan, 18 Kasım 2008 Salı günü başlayacak olan kurslarda Büro Yönetimi ve Ti

MÜSİAD'den eğitim kursu

MÜSİAD Trabzon Şubesi Eğitim ve Sektör Kurulları Başkanı Ali Kaan, İŞKUR Trabzon İl Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde mesleki eğitim kursları düzenleyeceklerini söyledi.

Kaan, 18 Kasım 2008 Salı günü başlayacak olan kurslarda Büro Yönetimi ve Ticari Sekreterlik alanında 20, Satış ve Pazarlama alanında da 16 olmak üzere toplam 36 kursiyerin eğitim alacağını ifade etti.

Piyasa koşullarında kalifiye elemanlar için her zaman iş olduğunu ancak vasıfsız elemanların iş bulmakta güçlük çektiklerini dile getiren Kaan, meslek kurslarının vasıflı eleman açığını kapatmaya yardımcı olarak istihdama katkıda bulunduğunu söyledi.

Kaan, 52 gün süreyle eğitim alacak kursiyerlerin dahilinde üyelerin işyerlerinde staj görmelerine de imkan tanınacağını belirterek kursiyerlere başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel