Sadri Şener çok kızdı

Trabzon Belediye Meclisi'ne bugün katılım sağlanmadığı için Adıgüzel Fuarcılık'a ait ve atıl durumda bulunan bin 500 m2'lik fuar alanının Trabzonspor'a devri gerçekleşmedi.

Sadri Şener çok kızdı

Trabzon Belediye Meclisi'ne bugün katılım sağlanmadığı için Adıgüzel Fuarcılık'a ait ve atıl durumda bulunan bin 500 m2'lik fuar alanının Trabzonspor'a devri gerçekleşmedi.

AK Partili ve CHP'li üyelerin bu konunun gündeme geleceği için meclis toplantısına katılmadığı öne sürülüyor. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Çarşamba gününe ertelendi.  

AK Partili ve CHP'li meclis üyelerinin bu tutumuna çok sinirlenen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, olay açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili haber61'le telefonda görüşen Trabzonspor Başkanı Şadri Şener, yaptığı açıklamada, AK Parti'de CHP'de Trabzonspor'a darbe vurmuştur. Şimdi öpüp başlarına koysunlar. Ne orayı istiyorum, ne Migros'u. Belediye Meclis üyeleri de bir daha bana üst kimlik müst kimlik demesinler.

Neden gitmiyorlar, meclis toplantısına. Toplantı yapmışlar, bir daha ki döneme bırakmışlar. Şevkimi kırıyorlar. Seçimde 3 oy alabilmek için beni kırıyorlar. Ben daha lüzumluyum diye düşünüyorum öbürlerinden. Bordo-mavi atkıyı vuruyorlar sırtlarına çıkıyorlar kürsüye. E ben nasıl Trabzonspor'u ayakta tutacağım. O zaman ben bu olayı bana karşı bir isteksizlik olarak algılıyorum. Trabzonspor'u herkes görsel olarak seviyor. Maddi olarak sevmiyor. Önce kendi menfaatleri sonra Trabzonspor. 'Bana dokunmayacaksınız ama Trabzonspor'u çok seviyorum' cümle bu dimi. Çimento fabrikasına dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor'u çok seviyorum. Migros'un bakkallarına dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor'u çok seviyorum.

Ben onları zannettimki Trabzonsporlular meğer kenardan Trabzonsporluymuşlar. Biz de burada deli gibi uğraşıyoruz, Trabzonspor'u şampiyon yapmak için.

Ben Trabzonspor Kulübü olarak ayda 100 milyar esnafa para ödüyorum. Benim gelirlerime neden mani oluyorlar. 61. dakikada kolbastı oyna. Onu çok seviyoruz. Çünkü o bedava.

Sevgi yetmiyor. Yani statda üst kimlik, maddiyata gelince yok. O zaman buna uygun bir adam bulurlar seçerler giderler ifadelerini kullandı dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel