Rusya'nın Trabzon'dan isteği

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon iş dünyasının özellikle ilk sırada Rusya Federasyonu'na rahat ulaşmak istediğini belirterek “Krasnodar ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istiyoru

Rusya'nın Trabzon'dan isteği

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon iş dünyasının özellikle ilk sırada Rusya Federasyonu'na rahat ulaşmak istediğini belirterek “Krasnodar ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istiyoruz. Ne yapıp edip uçak seferlerini başlatmalıyız” dedi.

TTSO heyeti, Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Krill Fedorov'a ziyarette bulundu. Başkonsolos Krill Fedorov, Bir süre önce TTSO'da yapılan görüşmede, Krasnodar Valisi, Liman ve Gümrük Müdürleri yanında Krasnodar Hava Yolları'ndan bir heyetin Trabzon'a davet edilmesi talebinin yazılı olarak yapıldığını bildirdi.

Özellikle Rusya Federasyonu'nun Krasnodar Bölgesi'nin Doğu Karadeniz ile ticaret yapma isteğinin olduğunu ileten Fedorov'a TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ” Rahat ulaşımın olmadığı bir ülke ile ticareti geliştirmek çok kolay değil. Bu nedenle Krasnodar ile Trabzon arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istiyoruz. Bu alanda Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu'nun desteğinin önemlidir. Ne yapıp edip uçak seferlerini başlatmalıyız. Bunun için davette bulunduğumuz konuklar ile bir önce Trabzon'da görüşmede bulunmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler