Rofife film festivalinin galası Samsun'da

Rotary Kısa Film Festivali Tertip Komitesi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek 22 Mart’ta Samsun’da yapılacak olan Festival Galası ile ilgili bilgi verdi.Dada önce Eskişehir ve Adana’da yapılan festival ile ilgili bilgi

Rofife film festivalinin galası Samsun'da

Rotary Kısa Film Festivali Tertip Komitesi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek 22 Mart’ta Samsun’da yapılacak olan Festival Galası ile ilgili bilgi verdi.

Dada önce Eskişehir ve Adana’da yapılan festival ile ilgili bilgi aktaran komite üyeleri, “Festivale ve film yarışmasına Türkiye’nin dört biryanından çok sayıda film katılacak. 4 ayrı kategoride yapılacak olan yarışmalarda bu kategorilerde ilk 3 sırayı alan filmler ünlü davetlilerimizin de katılımıyla 22 Mart’ta Samsun’daki gala gecesinde yarışacaklar. Biz uygun olursa bu gala gecesini son zamanlarda Büyükşehir Belediye Başkanımızın Samsun’a kazandırdığı Atakum Sanat Merkezi’nde yapmak istiyoruz” dediler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, geniş halk kitlelerince sevilen ve izlenilen sinema sanatını önemsediğini ifade ederek, “Samsunumuz son zamanlarda yapılan yatırımlar ve atılan adımlarla bir sanat ve kültür şehri olma iddiasını güçlendirmiştir. Operanın, tiyatronun ve farklı sanat dallarının olduğu şehrimize bir film festivalinin galası da çok yakışır ve anlam kazandırır. Bu nitelikteki kaliteli organizasyonlar, seviyesini ve sanatsal ağırlığını koruduğu sürece yapıldığı kente de hem tanıtım olarak hem de kültürel olarak önemli katkılar sağlar. Ben bu etkinlik için gereken her türlü desteği vermeye hazırım. Öyle ümit ediyorum ki Samsunlu hemşerilerim de bu film festivalinin galasına ilgi gösterecek ve memnuniyet duyacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler