Rize'yi marka şehir yapma çalışmaları sürüyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin marka şehir olması için sivil toplum kuruluşlarının elbirliği yapması gerektiğini söyledi. Rize Serbest Muhasebeciler odasında sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Karal, Rize'de öneml

Rize'yi marka şehir yapma çalışmaları sürüyor
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin marka şehir olması için sivil toplum kuruluşlarının elbirliği yapması gerektiğini söyledi.
 
Rize Serbest Muhasebeciler odasında sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Karal, Rize'de önemli ve büyük çalışmaların yapıldığını ifade etti.
 
Karal, Rize'de yapılanma ve hizmet adına gelinen noktanın ortada olduğunu belirterek, "Devam eden projelerden başta Ovit Tüneli ve Güney Çevre Yolu projeleri olmak üzere büyük çalışmaların yanında şehrin iç yapılanması ve bölgemizin üretimi konusunda önemli adımlar atıyoruz" dedi.
 
Karal, Rize'de gerçekleşecek projelerin sivil toplum kuruluşlarıyla bereber yapılmasını beklediklerini belirterek şunları kaydetti:
 
"Şehrimizde yapımı planlanan projeler konusunda Rize'deki sivil toplum kuruluşlarımızdan hükümet olarak birlik ve beraberlik bekliyoruz. Şehrimizin bekası adına elbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bu birlik ve beraberliğin sembolü olan bu toplantılar, şehrimizi marka şehir ilan edecek ve insanımıza hayırlısıyla güzel hizmetleri getirecektir." 
 
Toplantıya, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muammer Atılgan, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel