Rize'deki operasyonda gelişme

Rize Devlet Hastanesi ihalesine fesat karıştırdıkları gerekçesiyle tutuklanan 12 kişinin tamamı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştirilen İhale Operasyonu'nda aralarınd

Rize'deki operasyonda gelişme
Rize Devlet Hastanesi ihalesine fesat karıştırdıkları gerekçesiyle tutuklanan 12 kişinin tamamı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 Kasım 2008 tarihinde gerçekleştirilen İhale Operasyonu'nda aralarında iş adamları ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 18 kişi yakalanarak 4 gün gözaltında tutulduktan sonra mahkemeye sevk edilmişti. Rize Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 18 kişiden 12'si tutuklanmıştı. Tutuklulardan E.K, Y.Ö, G.Y ve T.Y. 25 Aralık 2008 tarihinde görülen duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı. Y.Y., G.R. ve S.E. ise 12 Ocak 2009 tarihli duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Geçtiğimiz gün gerçekleşen duruşmada ise tutuklu bulunan H.A., A.Ç., H.A., Y.A. ve O.H. savunmalarının alınmış oluşu ve suç vasfının değişme ihtimali gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler