Rize'de pastanede PATLAMA

Edinilen bilgiye göre, Rize'deki bir pastanenin Derepazarı ilçesi Sandıktaş köyündeki 4 katlı imalathanesinin deposunda bugün öğle saatlerinde gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin edilen bir patlama meydana geldi. Patlamada binada kaynak yapmakta olan Ö

Rize'de pastanede PATLAMA

Edinilen bilgiye göre, Rize'deki bir pastanenin Derepazarı ilçesi Sandıktaş köyündeki 4 katlı imalathanesinin deposunda bugün öğle saatlerinde gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin edilen bir patlama meydana geldi.

 Patlamada binada kaynak yapmakta olan Ömer ve Hasan Ayvaz, Muhammet Baş ile Zafer Kaya yaralandı. Yaralılar Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Patlamada binadaki izolasyon malzemeleri alev alırken, çıkan yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. Yoğun duman nedeniyle Rize-Trabzon karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, Rize Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında büyük maddi hasar oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel