Rize'de içme suyunda virüs

Rize Valisi Zekeriya Şarbak, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezindeki Gülbahar, Portakallık ve İslanpaşa mahallelerinde bulantı, kusma ve ishal vakaları şikayetleriyle son beş günde bin 67 kişinin hastaneye başvurduğunu belirterek, "Konunun bu şekilde

Rize'de içme suyunda virüs
Rize Valisi Zekeriya Şarbak, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezindeki Gülbahar, Portakallık ve İslanpaşa mahallelerinde bulantı, kusma ve ishal vakaları şikayetleriyle son beş günde bin 67 kişinin hastaneye başvurduğunu belirterek, "Konunun bu şekilde vuku bulması nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri ve Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri uzmanları oluşturdukları ekiplerle yaptığı incelemede alınan numuneler neticesinde Rize içme suyu şebekesinde noroviris tespit edildi. Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgedeki okullara başka şebekelerden su vereceğiz. Vatandaşlarımız suyu kaynatarak içsinler. Şebekedeki temizleme işlemlerimiz devam ediyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel