Rize'de babasını bıçakla öldürdü

Rize’nin Güneysu ilçesi Yeni Cami köyünde 14 yaşındaki bir çocuk kendisine sürekli şiddet uygulayan babasını bıçaklayarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yeni Cami köyünde meydana gelen olayda babası ile birlikte yaşayan ve annesini daha önceki yıl

Rize'de babasını bıçakla öldürdü

Rize’nin Güneysu ilçesi Yeni Cami köyünde 14 yaşındaki bir çocuk kendisine sürekli şiddet uygulayan babasını bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yeni Cami köyünde meydana gelen olayda babası ile birlikte yaşayan ve annesini daha önceki yıllarda kaybeden, bir kardeşini de 2002 yılında Güneysu sel felaketinde kaybeden 14 yaşındaki S.S.A ., sabah saat 03.30 sıralarında babasından gördüğü şiddet sonrasında babası Şakir Abdullah’ı (55) bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan S.S.A., jandarmaya verdiği ifadesinde babası Şakir Abdullah’ın sürekli kendisini dövdüğünü söyleyerek “Babam ile birlikte yaşıyorduk. Sürekli kendisi beni dövüyordu, sabah 03.30 sıralarında yine şiddet gördüm ve bende babamı bıçaklayarak öldürdüm” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler