Rize'de 2 öğrencide silah çıktı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine, Hayrat Mahallesi'ndeki Sağlık Meslek Lisesi önünde dolaşan R.Ç (16) ve H.B'nin (17) üzerlerini aradı. Aramada üzerlerinde 1'i kuru sıkı olmak üzere 2 adet tabanca bulunan öğrenciler,

Rize'de 2 öğrencide silah çıktı
Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine, Hayrat Mahallesi'ndeki Sağlık Meslek Lisesi önünde dolaşan R.Ç (16) ve H.B'nin (17) üzerlerini aradı.

Aramada üzerlerinde 1'i kuru sıkı olmak üzere 2 adet tabanca bulunan öğrenciler, gözaltına alınarak, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Yapılan incelemede, H.B'nin üzerinde bulunan tabancanın, babasına ait olduğu ve antika değeri taşıdığı anlaşıldı.

İfadelerinde, büyüklerinden izinsiz olarak evlerinden aldıkları tabancalarla, kız arkadaşlarına gösteriş yapmak için Sağlık Meslek Lisesi önünde dolaştıklarını söyledikleri belirtilen öğrenciler, sorgularının ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler