Rize Üniversitesi 15 bini aştı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 2013-2014 akademik yılı kayıtları tamamlandı. 11 bin 819 öğrenci mevcudu bulunan üniversite de YÖK tarafından açılan 4 bin kontenjana yapılan kayıtlar ile 3 bin 563 öğrenci yerleşti. Yerleştirmeler ile öğrenci mevcudu

Rize Üniversitesi 15 bini aştı!


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 2013-2014 akademik yılı kayıtları tamamlandı. 11 bin 819 öğrenci mevcudu bulunan üniversite de YÖK tarafından açılan 4 bin kontenjana yapılan kayıtlar ile 3 bin 563 öğrenci yerleşti. Yerleştirmeler ile öğrenci mevcudu 15 bin’in üzerine çıktı. YÖK tarafından RTEÜ’nün talep ettiği kontenjanın üzerinde kontenjan açılmasına rağmen yerleştirmelerde yüzde 90 oranında başarı sağlandı. Ek yerleştirmeler ile RTEÜ’de öğrenci kapasitesinin tamamen dolması hedefleniyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman, "Kayıtlarımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Aile sıcaklığı ortamındaki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ni tercih eden arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum ve tüm öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel