Rize Çayeli'nde kaçak sigara operasyonu

 Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Çayeli ilçesinde kaçak sigara satışı yapan 3 bayanın tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.Açıklamada, 2012-2013 yılları içerisinde Sigara Kaçakçılığının önlenmesi ile ilgili yapılan çalışmalar

Rize Çayeli'nde kaçak sigara operasyonu

 Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Çayeli ilçesinde kaçak sigara satışı yapan 3 bayanın tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Açıklamada, 2012-2013 yılları içerisinde Sigara Kaçakçılığının önlenmesi ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda toplamda 40.658 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği ve 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (Tütün Mamulleri Kaçakçılığı) suçundan işlem yapıldığı bildirilerek ele geçen bu kaçak sigaralardan 19 bin 317 paketinin Çayeli ilçesi Eskipazar Mahallesi Ahmet Karahan Meydanındaki Pazar yerindeki tezgahlarda satış yapan E.H. (42), S.H. (63) ve N.K. (29) isimli bayan şahıslara ait olduğu ifade edildi. Şahıslardan E.H. ve N.K.’ya birer yıl 8 ay hapis cezası, S.H.’ya ise 3 kere 1 yıl 8 ay hapis cezası verildiği;, E.H. ve N.K. isimli şahısların Denizli Ceza İnfaz Kurumuna, S.H. isimli şahsın ise Kalkandere L Tipi İnfaz Kurumu'na gönderildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel