Piraziz-Giresun-Tirebolu yolundaki çalışma için uyarı geldi

Karayolları, Piraziz-Giresun-Tirebolu yolundaki çalışma ile ilgili uyarıda bulundu.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolundaki çalışma için uyarı geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dört bir yanındaki bazı ana yollar ve otoyollarda yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmakta. Bu çalışmalar, sürücülerin güvenliğini sağlamak ve yol kalitesini artırmak amacıyla yapılıyor.

İstanbul ile Ankara arasındaki ana yolda, 4 ve 5. kilometreler arasında devam eden yapım çalışmaları nedeniyle trafik, alternatif servis yolları üzerinden yönlendiriliyor. Benzer şekilde, İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Çeşme yönünde, Seferihisar ile Urla kavşakları arasında yer alan 3-6. kilometrelerde bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Bu kesimde sağ şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Mudurnu-Bolu arasındaki yolda köprü yapımı nedeniyle 46-48. kilometreler arası ulaşım, servis yolundan iki yönlü ve kontrollü bir şekilde devam ettiriliyor. Kocaeli-Yalova yolunda ise orta refüj drenaj sistemlerinin temizlik çalışmaları sebebiyle 15-16. kilometrelerde trafik, her iki yönde de tek şeritten sağlanıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 61. kilometresinde deniz tahribatı sebebiyle, Tirebolu-Espiye istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sürdürülüyor.

Yenişehir-Bilecik, Adana-Karataş ve Fethiye-Seydikemer-Kaş yollarında yapım çalışmaları bulunmakta olup, bu kesimlerde trafik kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle trafik, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmakta. Şebinkarahisar-Alucra yolunun 20. kilometresindeki heyelan sebebiyle ise sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler