Pelitli'li kayıp gençler bulundu
Trabzon'un Pelitli ilçesinde yaklaşık bir hafta önce okuldan döndüktenn sonra, "İnternet kafeye gidiyoruz" diyerek çıkan ve bir haftadır kayıp olan Nurtekin Gargar ile Salim Onat isimli hala-dayı çocukları Rize'nin Pazar ilçesine bağlı bir köyde bulu
Yayınlanma:
Trabzon'un Pelitli ilçesinde yaklaşık bir hafta önce okuldan döndüktenn sonra, "İnternet kafeye gidiyoruz" diyerek çıkan ve bir haftadır kayıp olan Nurtekin Gargar ile Salim Onat isimli hala-dayı çocukları Rize'nin Pazar ilçesine bağlı bir köyde bulundu.
Pazar'a kadar otostopla, gittiklerini söyleyen iki kafadar, bir haftadır köyde bulunan cami lojmanında kaldıklarını ifade ederek, "Önce böyle bir şeyi kafaya koyduk, evden kaçtık ve buraya kadar geldik. Ancak yolda hem çok üşüdük, hem de paramız olmadığı için çok acıktık. Cami lojmanında kaldığımız sürece bize yemek verdiler. Yaptığımızdan dolayı çok pişmanız." dediler.
İlgili Haber:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel