Özen'den Trabzon-GAP'a destek

Yoğun bir katılımın gözlendiği açılım töreninde KTÜ Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özen; MÜSİAD Trabzon Şubesinin bir süredir gündeme taşıdığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu Trabzon-GAP demiryolu projesi ile ilgili olarak “Üniversite olarak İpekyolu'

Özen'den Trabzon-GAP'a destek
Yoğun bir katılımın gözlendiği açılım töreninde KTÜ Rektörü Prof.Dr.İbrahim Özen; MÜSİAD Trabzon Şubesinin bir süredir gündeme taşıdığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu Trabzon-GAP demiryolu projesi ile ilgili olarak “Üniversite olarak İpekyolu'nun başlangıç şehri Trabzon'un raylı sistemlerle Güneydoğu Anadolu!ya ve Batum'a bağlanmasının arkasındayız” dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesinin açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren rektör Özen Trabzon'un gelecek vizyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özen özellikle ekonomiyi canlandırmak ve Trabzon'un gelecek yıllara taşınmasını sağlamak amacıyla şu cümleleri kullandı.

Özen “İpekyolu'nun başlangıcındaki Trabzon'un, Samsun ve Batum'a, doğu ve güneydoğu Anadolu'ya raylı sistemlerle bağlanmasını ve güney çevre yolunu kentin geleceği açısından önemli görüyoruz” dedi.

Özen'in bu açıklamaları ile bir süredir gündemde olan Trabzon-GAP demiryolu projesine ve MÜSİAD'ın ortaya koyduğu Trabzon-GAP demiryolu platformuna destek verdiği kamuoyuna deklare edildi,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel