Özel kalemden siyasete hızlı geçiş

Trabzon Valiliğinde 21 yıla yakın Özel Kalem Müdürlüğü yapan Hasan Kanber 29 yıllık memuriyet hayatına son vererek aktif siyasete girme kararı aldı. MHP Trabzon İl Teşkilatında yapılan törenle MHP’ye geçerek rozetini takan Kanber’i ilk tebrik eden de MHP

Özel kalemden siyasete hızlı geçiş

Trabzon Valiliğinde 21 yıla yakın Özel Kalem Müdürlüğü yapan Hasan Kanber 29 yıllık memuriyet hayatına son vererek aktif siyasete girme kararı aldı. MHP Trabzon İl Teşkilatında yapılan törenle MHP’ye geçerek rozetini takan Kanber’i ilk tebrik eden de MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın oldu.

MHP’de aktif siyaset yapacağını ve partisinin hem ülke genelinde hem de yerelde başarılı olması için gayret edeceğini belirten Hasan Kanber yerel seçimler öncesinde Trabzon üzerine olan bilgi ve tecrübelerimi partimle paylaşıp katkı sunmak istiyorum dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler