Ortahisar’da Yapılanma Tüm Hızıyla Sürüyor

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberindeki yöneticiler Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “İlimizde büyükşehir yapılanmasıyla beraber merkez ilçemiz Ortahisar İlçesi

Ortahisar’da Yapılanma Tüm Hızıyla Sürüyor

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberindeki yöneticiler Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Vali Öz, “İlimizde büyükşehir yapılanmasıyla beraber merkez ilçemiz Ortahisar İlçesi olarak yeniden teşkilatlandı. Bu teşkilatlanmada biz kaymakamlık başta olmak üzere tüm kamu kurumlarımızın ilçe teşkilatlarını yapılandırıyoruz. Bu süreçte bir siyasi partimizin Ortahisar ilçe başkanı ve yönetimi yeni yönetimini oluşturdular ve bizi ziyaret ettiler. Oluşturdukları yeni yönetime başarılar diliyor, yaptıkları bu ziyaret için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Vali, “Bundan sonraki süreçte o bölgedeki kamu hizmetlerinin geliştirilmesi, yatırım ve diğer hizmetlerin yürütülmesi konusunda iktidar partimizle beraber bütün siyasi parti ve sivil toplum örgütleri ile uyum içinde kamu hizmetlerini yürütmeye çalışacağız” diye konuştu.

Ortahisar İlçe Başkanı Altunbaş da, oluşturdukları yeni yönetimi Vali Öz’e tanıttıktan sonra yaptıkları çalışmalar hakkında Valiyi bilgilendirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel