Ortahisar Kaymakamı konuştu!

TRABZON’UN büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan tek ilçe olan Ortahisar’ın kaymakamı Osman Ateş konuştu.. Görevine Ağustos ayı sonlarında başlayacağını belirten Kaymakam Ateş, “Yeni bir ilçe olduğu için kaygımız yok. Devletimiz güçlüdür” dedi. T

Ortahisar Kaymakamı konuştu!
TRABZON’UN büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan tek ilçe olan Ortahisar’ın kaymakamı Osman Ateş konuştu.. Görevine Ağustos ayı sonlarında başlayacağını belirten Kaymakam Ateş, “Yeni bir ilçe olduğu için kaygımız yok. Devletimiz güçlüdür” dedi.
 
Trabzon’un Büyükşehir yapılmasıyla birlikte Merkez’de kurulan tek ilçe olan Ortahisar’ın Kaymakamı da son kararnameyle belli oldu. Ancak hem Ortahisar Kaymakamlık binasının hem de belediye binasının nerede olacağı hala kararlaştırılamadı. Günebakış’ın ulaştığı Ortahisar’ın ilk Kaymakamı Osman Ateş, “Devletimiz zengin ve güçlü. Zamanla her şey olur. Kaygımız yok” dedi.  İçişleri Bakanlığı’nın 2013 Yılı Yaz Kaymakamlar Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  Kararname ile birlikte Trabzon’un Büyükşehir olmasından dolayı Merkez’de kurulan tek ilçe olan Ortahisar’a da ilk kaymakam atandı. Darıca Kaymakamı Osman Ateş, kararname ile birlikte Ortahisar Kaymakamlığı görevine getirildi. Ancak yeni kaymakamın hangi binada makam oluşturacağı henüz netlik kazanmadı. Günebakış’ın ulaştığı Kaymakam Ateş, daha önce Karadeniz Bölgesi’nde görev yapmadığını belirterek, “Trabzon’a daha önce gelmedim. Bölgeye en yakın Erzurum Oltu Kaymakamlığım oldu. 
 
İnşallah hepimiz için, bizim için, ailemiz için, memleketimiz için hayırlara vesile olur. İnşallah güzel bir tayin olacak. Maksat memlekete güzel hizmetlerde bulunmaktır” dedi. Kaymakamlık binasının henüz kurulmadığını hatırlattığımız Kaymakam Ateş, “Herşey zamanla olur inşallah. Sayın Valimiz ve belediye başkanlarımızın desteği ile inşallah bütün her şey hallolur. Şimdi Allah’a şükür devletimiz zengin ve güçlü, halkımız zengin ve güçlü. Bizim bir kaygımız yok” dedi. Kaymakam Ateş’in Ağustos ayı sonlarına doğru Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Darıca Kaymakamı Osman Ateş, 14.05.1962 yılında Bursa’nın  İznik ilçesinde  doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İznik'te tamamladı. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 1984 yılında Bursa Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Ateş, daha sonra sırası ile Hatay ili Hassa ilçesi Kaymakamlığı, Erzurum ili Oltu ilçesi Kaymakamlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesi Kaymakamlığı ve Konya ili Kulu ilçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 1998- 2003 yıllarında Çankırı Vali Yardımcılığı yapan Ateş, 2003 yılından itibaren Bilecik Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte idi. Darıca’nın İlçe olması ile birlikte Darıca Kaymakamlığı’na atanan Osman Ateş, Darıca Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel