Ordu'da Toplu Tecavüz

Ordu'da fındık mevsimi olması sebebiyle il dışından baba evine gelen dul kadın, akşam mehtabını seyretmek için çıktığı yat gezisinde kaçırılıp sabaha kadar 5 kişinin tecavüzüne uğradı.Edinilen bilgilere göre, fındık mevsimi olması sebebiyle yardım etmek a

Ordu'da Toplu Tecavüz

Ordu'da fındık mevsimi olması sebebiyle il dışından baba evine gelen dul kadın, akşam mehtabını seyretmek için çıktığı yat gezisinde kaçırılıp sabaha kadar 5 kişinin tecavüzüne uğradı.

Edinilen bilgilere göre, fındık mevsimi olması sebebiyle yardım etmek amacıyla ikamet ettiği il dışından Ordu'ya gelen Gülbiye Ç. (36), uzun uğraşlar sonunda fındık hasadını tamamladıktan sonra akşam mehtabını seyretmek için yat gezisine çıkmak istedi.

Ordu sahilinde bulunan bir yat ile deniz gezisine çıkan Gülbiye Ç., burada yatın kaptanı Nihat Ö. (28) ile tanıştı. İddiaya göre, Gülbiye Ç. ile bir süre sohbet eden Nihat Ö., yatta kimsenin olmamasından yararlanarak kendisine arkadaşlık teklif etti.

Gülbiye Ç.'nin bu teklifi kabul etmemesi üzerine sinirlenen Nihat Ö., kadını kaçırarak bir eve götürdü. Gülbiye Ç.'ye tecavüz etmeyi kafasına koyan Nihat Ö., eve arkadaşları Şenel Y. (23), Gökhan D. (19), K.B. (17) ve F.T.'yi (16) de çağırdı. Toplanan 5 kişi, Gülbiye Ç.'ye sırayla sabaha kadar tecavüz etti.

Sabahın erken saatlerinde K.B. ve F.T. evden ayrılınca Nihat Ö. ile Gökhan D., Gülbiye Ç.'yi yanlarına alarak sabah gezisine çıktılar. 5 kişiye karşı koyamayan Gülbiye Ç., sahil kordonundaki gezi sırasında kendisini kaçıranların sarhoş olmalarından yararlanarak yanlarından kaçarak karakola sığındı.

Karakolda Gülbiye Ç.'nin başından geçenleri anlatması üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri, dul kadına tecavüz ettiği ileri sürülen 5 kişiyi tek tek yakalayarak gözaltına aldı. 5 kişi adliyeye sevk
edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel