Ordu'da otomobil denize uçtu

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.Kaza, Perşembe ilçesinde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Ordu istikametine seyir halinde olan Cemil Akyol idaresindeki 55 DT 424 plakalı otomobil, tünel çıkışında direksiyon hakimi

Ordu'da otomobil denize uçtu

Ordu'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Perşembe ilçesinde gece saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Ordu istikametine seyir halinde olan Cemil Akyol idaresindeki 55 DT 424 plakalı otomobil, tünel çıkışında direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yol kenarındaki direğe çarptıktan sonra denize uçtu. Kazada araç sürücüsü Cemil Akyol ile eski İl Genel Meclis Üyesi Ali Şaşmaz hayatını kaybetti.
Daha önce ANAP Ordu Merkez İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Ali Şaşmaz, 2002 yılında da Fatsa ilçesi Bolaman mevkiinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel