Ordu'da eşiyle tartışan adam kendini astı

Edinilen bilgilere göre, Taşlıca köyünde, 2 çocuk babası Vedat Türkmen (63), akşam saatlerinde evde eşiyle hayvan meselesi yüzünden tartıştı ve evden ayrıldı.Evine dönmeyen Türkmen, eşi tarafından aranmaya başlandı. Bir müddet sonra evlerinin yakınındaki

Ordu'da eşiyle tartışan adam kendini astı

Edinilen bilgilere göre, Taşlıca köyünde, 2 çocuk babası Vedat Türkmen (63), akşam saatlerinde evde eşiyle hayvan meselesi yüzünden tartıştı ve evden ayrıldı.

Evine dönmeyen Türkmen, eşi tarafından aranmaya başlandı. Bir müddet sonra evlerinin yakınındaki bir ahırda eşinin ipte asılı cansız bedeniyle karşılaşan kadın sinir krizi geçirdi.

Bağırma seslerine gelen komşuları Türkmen'i asılı olduğu ipten alarak yere indirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Köy Muhtarı Aziz Akbaba, "Mahallemizin imamı bize telefon etti ve 'Vedat abi intihar etti kendini asmış' dedi. Biz de buraya gelerek 155'i aradık" dedi.

Vedat Türkmen'in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler