Ordu'da depoda patlama

Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Nuriye Mahallesi'ndeki boş bir binanın en alt katında hurma karpitlenen Yaşar Okuyucu'ya (58) ait depoda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güner Kılıç (49) ve oğlu Fuat Kılıç (17) tarafından 52 ET 976 plakalı min

Ordu'da depoda patlama
Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Nuriye Mahallesi'ndeki boş bir binanın en alt katında hurma karpitlenen Yaşar Okuyucu'ya (58) ait depoda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Güner Kılıç (49) ve oğlu Fuat Kılıç (17) tarafından 52 ET 976 plakalı minibüsle getirilen hurmaları almak için depoya giren Murat Çelik, içerde karpitlediği hurmaları naylonla muhafaza altına almaya çalışırken çıkan kıvılcım sonucu büyük bir patlama oldu.

Bomba gibi patlayan karpit, bir anda ortalığı savaş alanına çevirdi.
Patlamada deponun duvarları yıkılırken, hurma getirilen minibüs ve çevredeki iş yerlerinde de büyük çapta hasar oluştu.

Patlamada karpit işçisi Murat Çelik (33) ağır yaralanırken, diğer çalışanlardan Hüseyin Okuyucu (23), Fatih Kurt (22), Güner Kılıç, Fuat Kılıç, Eyüp Ergin (42), çevredeki iş yerlerinde çalışan Selahettin Karayiğit (24), Necati Yıldız (44) ve Barış Kasırga (23) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumları iyi olanlar taburcu edildi.

Şiddetli patlama sonucu evleri sallanan mahalle sakinleri ise, deprem oluyor sanarak sokağa fırladı. Mahalle sakinleri, böyle tehlikeli bir şeye mahalle içinde izin verilmesine tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel