Ordu'da aile faciası!

Ordu'da karısını ve oğlunu vuran C.İ. çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı. C.İ. tarafından vurulan Muteber İnce ile Muammer İnce için evlerinin önünde cenaze merasimi yapıldı. Yakınlarının gözyaşını tutamadığı törende annesi ile abisini toprağ

Ordu'da aile faciası!
Ordu'da karısını ve oğlunu vuran C.İ. çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı.

C.İ. tarafından vurulan Muteber İnce ile Muammer İnce için evlerinin önünde cenaze merasimi yapıldı. Yakınlarının gözyaşını tutamadığı törende annesi ile abisini toprağa gönderen İlayda İnce'nin (7), "Güzel annem güzel abim nerede? Ben anneme ne zaman kavuşacağım?" şeklindeki ağlaması yürekleri parçaladı.


Öte yandan ayrı ayrı cenaze namazını kıldıran imam hatip, "Sabırlı olmayı başarmamız gerekiyor. Sorunları uzlaşı içinde çözmeye başarmamız gerekiyor. Görülüyor ki insanımız en küçük şeyde patlamaya hazır halde. Gerçekten çok acı bir durum. Sözün bittiği yer. Ama hiçbir neden bu sonuca getirmemeli. Öfke belki baldan tatlı ama neticesi zehirden acı, bu aklımızdan çıkmamalı." dedi.

Daha sonra kılınan namazının ardından ana oğulun cenazeleri toprağa verilmek üzere aynı araçla yan yana Gürgentepe ilçesinin Tikenlice köyüne götürüldü.

C.İ, uzun zamandır aralarında geçimsizlik bulunan eşi ile tartışması büyüyünce marketin çekmecesinde bulunan ruhsatsız tabancayla karısını ve oğlunu vurmuştu. Olaydan sonra bir pikap ile kaçan C.İ, aracı terk ederek ayrıldıktan sonra polisin yürüttüğü çalışmalar neticesinde yakalanmıştı. Ailenin ikisi erkek biri kız üç çocuğu bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel