Ordu'da 5 bin 600 kişi iftar açtı!

Tayfun Gürsoy Parkı, Ordu Lisesi karşısında kurulan iftar çadırına vatandaşlar büyük ilgi gösteriliyor. İftar saatinin yaklaşmasıyla hareketlilik yaşanan çadırda günlük ortalama 700 kişi iftarını açıyor. Çok sayıda personelin görev aldığı ve dört çeşit ye

Ordu'da 5 bin 600 kişi iftar açtı!
Tayfun Gürsoy Parkı, Ordu Lisesi karşısında kurulan iftar çadırına vatandaşlar büyük ilgi gösteriliyor. İftar saatinin yaklaşmasıyla hareketlilik yaşanan çadırda günlük ortalama 700 kişi iftarını açıyor.

Çok sayıda personelin görev aldığı ve dört çeşit yemeğin verildiği çadırda, her gün farklı yemekler vatandaşların hizmetine sunuluyor. Çorba, ana yemek, tatlı ve meşrubat türünde verilen yemeklerden vatandaşlar da oldukça memnun. İftar saatinin gelmesiyle hep birlikte oruçlarını açan vatandaşlar, yemek sonrası yapılan sohbetlerle güzel bir ramazan günü geçirmenin mutluluğuyla işine veya evine dönüyor.

Tayfun Gürsoy Parkı'na kurulan iftar çadırında kaliteli yemekler verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Seyit Torun ''Hayırsever vatandaşlar ve belediyemizin ortaklaşa verdiği iftar yemeklerimiz kaliteli olup, 4 çeşit çıkıyor. Günlük olarak yaklaşık 700 kişiye yemek veriyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel