Önce Valilik şimdi de Trabzonspor suçlu!

Akyazı neden dolmadı polemiği sürüyor. Hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan Akyazı'daki 40 bin kişilik yeni Trabzonspor stadyumu temel atma törenine katılımın az olmasının yankıları sürüyor.  Alanın istenildiği kadar dolu olmama

Önce Valilik şimdi de Trabzonspor suçlu!
Akyazı neden dolmadı polemiği sürüyor.
 
Hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan Akyazı'daki 40 bin kişilik yeni Trabzonspor stadyumu temel atma törenine katılımın az olmasının yankıları sürüyor. 
 
Alanın istenildiği kadar dolu olmamasının ardından AK Parti İl Teşkilatı'nın önemli isimlerinin topu Valiliğe atmasından sonra şimdide suç  Trabzonspor'a atıldı. AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu Akyazı'da ki eksikliğin sorumlusu olarak Trabzonspor yönetimini sorumlu tuttu.
 
Daha önce açılışı Valiliğin üstlendiği söylenmesine rağmen açılışın Trabzonspor organizasyonunda gerçekleştiğini iddia eden Milletvekili Seymenoğlu, "O açılış Trabzonspor'undur. Trabzonspor camiasının açılışıdır! Yani Trabzonspor Yönetimi’nin bir organizasyonudur. Teşkilat olarak oraya karışmadık. Ayrıca o gün Başbakanımızın ilçelerde de müthiş coşkulu geçen ziyaretleri oldu. Başbakanımız Trabzon'dan moralli ayrıldı. Trabzon'a teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel