Ölmek istemiyorum baba kurtar!

Bursa'da şizofreni hastası 25 yaşındaki Sunay Yıldız, annesi Elmas Yıldız'ı bıçakla boğazını kesip öldürdü, banyo yapan ablası Sevcan Yıldız'ı da 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kendi kollarını da doğrayan Sunay Yıldız hastaneye giderken, yaralı ha

Ölmek istemiyorum baba kurtar!

Bursa'da şizofreni hastası 25 yaşındaki Sunay Yıldız, annesi Elmas Yıldız'ı bıçakla boğazını kesip öldürdü, banyo yapan ablası Sevcan Yıldız'ı da 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Kendi kollarını da doğrayan Sunay Yıldız hastaneye giderken, yaralı halde sürünerek oturma odasındaki telefona ulaşan Sevcan Yıldız, babasını arayarak, “Kardeşim, annemi öldürdü, beni de yaraladı, annem öldü, ben ölmek istemiyorum, kurtar baba” diye yardım istedi.

 

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Yenibağlar Mahallesi Hüsrev Sokak'ta meydana geldi. İşsiz, 8 yıldır psikolojik tedavi gören şizofreni hastası Sunay Yıldız, tek katlı evlerinde kendi odasında otururken, aniden pencereye çıkarak “Artık kimse yaşamasın dünyanın sonu geldi” diye bağırmaya başladı. Sunay Yıldız, kendini izleyen mahalle sakinlerini görünce pencerelerin perdelerini çekti, mutfağa koşarak ekmek bıçağını kaptıktan sonra oturma odasına daldı.

 

Sunay Yıldız, burada kanepenin üzerinde uzanan annesi 50 yaşındaki Elmas Yıldız'ın önce boğazını kesti, ardından da vücudunun çeşitli yerlerine 10 bıçak darbesi vurarak öldürdü. Gözü dönen Sunay Yıldız, daha sonra banyoya girdi, duş alan ablası 27 yaşındaki Sevcan Yıldız'ı da 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Odasına geçip kendi kollarını da kesen Sunay Yıldız, bir süre sonra dışarı fırladı, yaklaşık 1 kilometre mesafedeki metro istasyonuna kadar yürüyüp, buradan taksiye binerek Özel Konur Hastanesi'ne gitti.

 

'ÖLMEK İSTEMİYORUM, BABA BENİ KURTAR'

 

Olay sırasında kendinden geçen ağır yaralı Sevcan Yıldız, bir süre sonra sürünerek oturma odasına odasındaki cep telefonuna ulaştı. Bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olan babası Mehmet Ali Yıldız'ı arayarak “Kardeşim annemi öldürdü, beni de yaraladı, annem öldü, ben ölmek istemiyorum, kurtar beni baba” diyerek yardım istedi. Baba Yıldız da hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

Bu sırada hastanede tedavi altına alınan Sunay Yıldız da doktorlara, annesini ve kız kardeşini bıçakladığını söyleyip evin adresini verdi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı olan evin kapısını kırıp içeriye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Kan gölüne dönen oturma odasında yerde yaralı olarak yatan Sevcan Yıldız, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Anne Elmas Yıldız'ın cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

PAZARTESİ HASTANEYE GİDECEKMİŞ

 

Mehmet Ali Yıldız, oğlunun 8 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü ve önümüzdeki Pazartesi, polis nezaretinde İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürmek için bugün Emek Polis Merkezi'ne müracaat ettiğini söyledi. Daha önce de oğlunun annesini ve ablasını dövdüğünü anlatan Mehmet Ali Yıldız “İlk defa bıçaklı saldırıda bulundu” dedi. Polis olay sonrası Sunay Yıldız'ı, tedavi gördüğü hastanede gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler