Okutan'a ilk Adım Ödülü

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sakarya Valiliği sırasında Koç Vakfı tarafından kendisine verilen maddi ödül ile annesi adına okul yaptıran Vali Okutan'ı bu örnek davranışı, yararlı çalışmaları, çocuğa ve çocuk haklarına gösterdiği özen ve

Okutan'a ilk Adım Ödülü
Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Sakarya Valiliği sırasında Koç Vakfı tarafından kendisine verilen maddi ödül ile annesi adına okul yaptıran Vali Okutan'ı bu örnek davranışı, yararlı çalışmaları, çocuğa ve çocuk haklarına gösterdiği özen ve önem nedeniyle Türkiye Çocuk Zirvesi'nin ''İlk Adım Ödülü''ne layık gördüğü belirtildi.

Vali Okutan de bu ödüle layık görülmesinin kendisini son derece heyecanlandırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Toplumda sosyal ekonomik kalkınma istiyorsak, geleceğimizi garanti altına almak için çocuklarımıza ve eğitime yatırım yapmak durumundayız. Köprü, yol, su, elektrik yatırımlarının dörtte birini insanın kendisine yapabilirsek, insanlığa daha fazla hizmet etmiş oluruz.

Bunun için insana yatırımı önemsemekteyim. Görev yaptığım yerlerde yetimlere, yoksullara, garip-gurebaya, yaşlılara yönelik çalışmaları öncelemekteyim. Bu alanda yapılacak olan hizmetler diğer alanlarda yapılacak olan çalışmaları hem daha anlamlı kılacak hem de motive edecektir.

Ayrıca, bu hizmetleri sosyal sorumluluk gereği yapmak durumundayız.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler