Öksürdü, boynunu kırdı!

Sakarya'da belindeki kamburluk nedeniyle omurga eğriliği ameliyatı geçiren hasta, hastane odasında yatarken öksürünce boynunu kırdı. Hastanın eğik olan boynu da kırık sayesinde düzeltildi.İzmir'de yaşayan 43 yaşındaki Ekrem Şenman, Sakarya Üniversitesi Eğ

Öksürdü, boynunu kırdı!

Sakarya'da belindeki kamburluk nedeniyle omurga eğriliği ameliyatı geçiren hasta, hastane odasında yatarken öksürünce boynunu kırdı. Hastanın eğik olan boynu da kırık sayesinde düzeltildi.

İzmir'de yaşayan 43 yaşındaki Ekrem Şenman, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği'nde omurilik eğriliği ameliyatı oldu. Yrd.Doç.Dr. Mustafa Erkan İnanmaz'ın gerçekleştirdiği operasyonla belindeki kamburluk düzeltilen Ekrem, servise yatırıldı. Ameliyattan 5 gün sonra Şenman, öksürünce boynunu kırdı. Omuz ve kollarına yayılan ağrıdan şüphelenen doktorlar, röntgende Şenman'ın boynundaki kırığı tespit etti.Felç riski bulunan Şenman'ın kırılan boynuna ameliyatla müdahale edildi. Doktorlar, kırık öncesi eğik olan boynu ameliyatta düzeltti. Eğik olan boynu da düzelen Şenman, sağlığına kavuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel