Numune hastanesi 61 yaşında

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan Acil Servis, Radyoloji Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve hastane mutfağı törenle açıldı. Açılış törenine Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Ce

Numune hastanesi 61 yaşında

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulan Acil Servis, Radyoloji Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve hastane mutfağı törenle açıldı.

Açılış törenine Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ve Asım Aykan, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı ve Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile davetliler katıldı.

Trabzon Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Algün, hastanenin 61. kuruluş yıldönümü münasebetiyle yeni ünitelerin açılışını yaptıklarını belirterek hastane hakkında bilgi verdi. Başhekim Algün, şimdiye kadar pek açılış yapmadıklarını belirterek hastanede atıl, kullanılmaz yerleri değerlendirerek yeni üniteler açtıklarını anlattı. Hastanede her geçen gün hasta yoğunluğunun arttığına dikkat çeken Başhekim Algün, Acil Servis'te bugün günde 650 hastaya hizmet verdiklerini, geçen yıl toplam 926 bin 795

hastaya poliklinik hizmeti verdiklerini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl ise yapılan hizmetlerin hiç de küçümsenmeyeceğini ifade ederek sağlık sektöründe hızla ilerleme kaydettiklerini belirtti.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ise sağlık sektöründe övünülecek işler yapıldığını belirterek buradaki hastaların mutlaka okuma kampanyasına katılmalarını istedi. Vali Okutan, hastalara çarşaf dağıtır gibi kitap dağıtılması tavsiyesinde bulunurken hastaneye kitap servisi kurulmasını istedi.

Son olarak söz alan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak ise Trabzon'a sağlık alanında çağdaş hizmetler kazandırdıklarını anlatarak insana her zaman değer verdiklerini söyledi. Sağlığın faturasının ağır olduğuna dikkat çeken Özak, şöyle konuştu: "Çağdaşlık, duble yolda güvenli seyahat edebilmedir. Çağdaşlık köye su, yol getirmekle olur. Çağdaşlık vatandaşa kaliteli sağlık getirmekle olur. Bilgiyi, insanı, zamanı, parayı iyi yönetirseniz bunları başarırsınız. Hükümetimizin başarısındaki temel

neden budur. Trabzon'a hizmet getirme noktasında tüm arkadaşlarımız gece gündüz çalışmaktadır. Bu hastanemiz bugün yeni üniteleri ile insanlara daha kaliteli hizmet verecektir. Emeği geçenleri kutluyorum."

Konuşmaların ardından Bakan Özak ve beraberindekiler acil servis ve diğer ünitelerin açılışını gerçekleştirdi, hastalarla sohbet ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundular. Bakan Özak, zaman zaman vatandaşların talepleriyle karşılaşırken, söylenenleri not alması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel