Miniklerden lösemilere yardım

Cudibey İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler, Zeytinlik Mahallesi'nde açtıkları tezgahta hikaye kitabı satıyorlar. Okulun 3. sınıf öğrencilerinden Mehmet Akif Alemdaroğlu ve Barboros Küllaç, amaçlarının kendi yaşlarında olan ve kendileri kadar şa

Miniklerden lösemilere yardım

Cudibey İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler, Zeytinlik Mahallesi'nde açtıkları tezgahta hikaye kitabı satıyorlar.

Okulun 3. sınıf öğrencilerinden Mehmet Akif Alemdaroğlu ve Barboros Küllaç, amaçlarının kendi yaşlarında olan ve kendileri kadar şanslı olmayan lösemili çocuklara yardım toplamak olduğunu belirterek, ''Biz bunu sınıf olarak yapıyoruz.

Arkadaşlarımızdan topladığımız kitapları okul çıkışından sonra burada gelip 1.00-2.00 YTL'ye satıyoruz. Amacımız, hasta arkadaşlarımızın da iyileşmesi ve bizim gibi okullarına devam etmesini sağlamak'' dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel